Старосинявська бібліотека для дітей

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 629
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Блог

Головна » 2014 » Листопад » 30 » про нас
14:20
про нас

 

  1. Бібліотека є інформаційно-дозвілевим центром обслуговування користувачів. До послуг читачів діє відділ 1-4 класів, 5-9 класів, а також читальна зала, яка знаходиться у відділі 1-4 класів.Обслуговують читачів завідуюча РДБ Зваричук Л.В. (з 2002 р.), Луценко М.Д. бібліотекар І категорії  (з 1993р.), Поліщук О.В. бібліотекар відділу 5-9 класів (з 2005 р.).
  2. Завітавши у відділ 1-4 класів ти поринеш у казковий світ, помандруєш казками Європи, познайомишся з книгами, які читають твої ровесники. Виставка книг «Я росту і хочу знати» дасть відповіді на численні запитання з різних наук та значно розширить шкільні знання.
  3. У відділі 5-9 класів на тебе чекає: класика, детективи, фантастика, романи, література на допомогу навчальному процесу, самоосвіті, самовихованню та у вирішенні підліткових проблем. Тут для тебе все для дозвілєвого читання, діє книжкова виставка «Книжковий дивосвіт» де ти помандруєш: історичним, ювілейним, захоплюючим, романтичним та шкільним світами. Хочеш почувати себе захищеним законом та повноцінним членом суспільства, відповіді на запитання ти знайдеш на книжково-ілюстративній виставці «Зростаймо громадянами». До твоїх послуг: енциклопедії, словники, довідники, найсучасніші журнали, книжкові новинки українських та зарубіжних авторів. У нас ти зможеш: підготуватися до уроку; взяти участь в конкурсах, іграх, вікторинах; послухати пізнавальні бесіди; навчитися користуватися довідково-бібліографічним апаратом; взяти книги та журнали додому.
  4. У читальному залі, який працює у відділі 1-4 класів, оформлений народознавчий куточок «З бабусиної скрині» де розміщені старовинні рушники, одяг наших предків, побутові речі, старовинні ікони. А також діє книжково-ілюстративна виставка «Крає, де народилась і живу» де зібрані матеріали про історичне минуле і сучасне нашого краю.
  5. При відділі 5-9 класів працює народознавчий клуб «Калинонька» де ти більше зможеш дізнатися про обряди, традиції та звичаї рідного краю. Разом з нами побувати на українських вечорницях, Різдвяних вертепах, Великодніх іграх, купальських святах, дізнатися більше по народні обряди та символи.
  6. З метою виховання читачів любові до природи, бережливе ставлення до неї, ознайомлення дітей з тваринами і рослинами занесеними до Червоної книги працює екологічний клуб «Джерельце» у відділі 1-4 класів. З членами клубу проводяться пізнавальні години, екологічне лото, віртуальні прогулянки, віршовані феєрверки.

Для розвитку творчих здібностей дітей працює гурток «У нас умілі рученята». Ти зможеш своїми руками склеїти улюблених героїв казок та мультфільмів, а також втілити свої фантазії на папері

Переглядів: 630 | Додав: roza | Рейтинг: 5.0/7
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Листопад 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архів записів
Друзі сайту
  • Create a free website
  • uCoz Community
  • uCoz Textbook
  • Video Tutorials
  • Official Templates Store
  • Best Websites Examples

  • Copyright MyCorp © 2024
    Конструктор сайтів - uCoz
    Наша адреса :смт. Стара Синява, вул. Чернихівського, 4
    е-майл :rdbsinyava@i.ua
    тел. 2-02-02