Старосинявська бібліотека для дітей

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 629
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 0
Користувачів: 1
roza
Головна » 2020 » Березень » 31 » Читай на карантині
11:46
Читай на карантині

   Читаємо книги на карантині Для любителів почитати. Карантин триває, і одноманітні мандрівки кімнатами свого будинку все більше набридають. Як користувачам можна урізноманітнити своє дозвілля, провести час з користю та задоволенням?  Пропонуємо добірку електронних бібліотек та сервісів, де можна скачати або прочитати книги українською мовою.

E-bookua Скачати електронні книги українською мовою можна безкоштовно на E-bookua. Тут представлена велика колекція книг, розподілена за розділами: біографії, історичний роман, пригоди, фантастика, фентезі, детективи, наука і освіта, любовні романи, дитячі та інші. Є окремий розділ з аудіокнигами української та зарубіжної літератури. Також тут можна скачати шкільні підручники та енциклопедії. Більшість книжок на сайті – це художня українська та зарубіжна література. Доступні класичні твори, а також книги сучасних авторів.

JavaLibre Скачати книги безплатно, або ж переглядати тексти онлайн можна на JavaLibre. Література українською мовою зібрана на сайті у форматах: jar, jad, txt, fb2, epub, doc, зручних для читання на мобільних пристроях. Історичні книги, байки, гумор, дитяча література, жіночі романи, казки, наука, поезія, релігія, філософія, фантастика, фентезі доступні читачам.

Чтиво Вільна онлайн-бібліотека україномовної літератури. Тут тексти зберігаються у різних форматах (на даний час це fb2, epub, txt, htm, rtf, doc, pdf та djvu). Доступне читання безпосередньо з сайту без реєстрації. Однак зареєстровані читачі можуть взяти безпосередню участь у наповненні та вдосконаленні «Чтива». На сайті можна знайти твори у різних жанрах на будь-який смак, є також корисні статті українських авторів.

«Ізборник» Ресурс вміщує матеріали з історії України IX-XVIII століть. Тут немає сучасних книг. Однак є літописи, історія, історичні мапи, давня українська література та літературознавство, політологія, лексикони ХІV-XVII століття. Бібліотека є добіркою електронних книг і текстів, об’єднаних проголошеною тематикою і єдиною ідеєю. Ідея проєкту полягає в прагненні зібрати якомога більшу кількість творів української писемності не просто як випадковий набір текстів різних часів та авторів, але на тлі цілісного культурно-історичного процесу, де ставала б зрозумілою єдність, спадковість і тотожність української літератури, попри очевидні розриви в мовному коді та наявні перервності в традиції.

«Відкрита книга» Це електронна бібліотека класики української та світової літератури. Сайт розповсюджує безкоштовну літературу, дотримуючись авторського права і публікує лише твори, які перейшли до суспільного надбання. Тут можна завантажувати або читати з сайту класичні видання, твори шкільної програми.

Електронна біліотека "Україна" Україніка – національний довідково-інформаційний та документальний ресурс архівних, рукописних і друкованих джерел, який створила Національна бібліотека України імені В.І. Вернадського. Тут зібрана інформація про Україну, її історію, економіку, культуру, що ґрунтується на засадах обліку та акумуляції документальної спадщини українського народу. Є великий перелік рубрик, за якими посортовані книги. Є художня література, фольклор, наукова література різних галузей та інші розділи.

УкрЛіб УкрЛіб — скорочення від Ukrainian Library (українська бібліотека). Метою створення цього сайту було зробити українську літературу доступною для всіх, хто бажає її читати. На сайті доступна українська і світова література, книги для навчання та літературознавство українською мовою. Є можливість читати повні та скорочені твори.

Knigogo Це не повністю безкоштовний сайт з електронними книгами. Однак на сайті зібрана популярна класична художня література українською мовою, а також сучасні видання від відомих письменників нашої країни та зарубіжжя. Ви зможете скачати безкоштовно та повністю ці книги в форматах fb2, rtf, epub, txt для iPad, iPhone, Android і Kindle.

Переглядів: 370 | Додав: roza | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Березень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Друзі сайту
  • Create a free website
  • uCoz Community
  • uCoz Textbook
  • Video Tutorials
  • Official Templates Store
  • Best Websites Examples

  • Copyright MyCorp © 2024
    Конструктор сайтів - uCoz
    Наша адреса :смт. Стара Синява, вул. Чернихівського, 4
    е-майл :rdbsinyava@i.ua
    тел. 2-02-02